OVER ONS

Familiebedrijf met passie

Van bloem tot boeket, van oogst tot internationale export. Neem een kijkje achter onze schermen, in de velden en het magazijn. Waar van A tot Z met passie wordt gewerkt door ons en onze partners.

FLORIETTE

TRENDCATCHING CREATIONS

Verfstreep_Bruin_WEB.png
r.png

Floriëtte® staat ingeschreven in het

Benelux Merkenregister onder nummer 1413680.

Wij kennen de markt en de mensen. Mensen met passie voor het vak en liefde voor het product. Samen maken wij, op maat, en met oog voor detail. Met de kracht van lokaal samenwerken, handelen we internationaal. We zijn bekend met alle kanten van het vak. Inkoop & verkoop, vraag & aanbod, het gaat bij ons hand en hand. Wij adviseren, ontwerpen, ontwikkelen en produceren, we hebben alles in huis. Voor groothandel tot export.

 

Duurzaamheid is ons uitgangspunt, daar hoeven we niks aan toe te voegen. Vers, voor een mooi boeket op tafel. Of droog, wat past in elk interieur. Samen met onze partners, kijken we waar de klant naar zoekt. We spelen zo vers en gedroogd in op elke trend. Een duurzaam boeket of creatie, hand gemaakt voor elke klant. Vanuit een verkoop gereed assortiment. Zo doen we het al jaren en zo ontwikkelen we door. Vol met beleving, altijd iets moois en met glimlach op ons gezicht.

WILDFLOWERS 37.jpg

KWALITEIT, DUURZAAMHEID

& KLANTGERICHT

Bij alles wat we doen, zetten we in op de hoogste kwaliteit. Hoogwaardige producten, een zorgvuldig productieproces en een plezierige werkomgeving. Alles is verantwoord, zowel ecologisch als sociaal. Duurzaam dus in alle opzichten.

Onze creaties komen voor onze klanten tot stand in optimale samenwerking met onze geselecteerde leveranciers. Floriëtte biedt daarbij met enthousiaste zeer betrokken productieteams op drie locaties in het Westland de garantie voor een topproduct.